Wij weten precies wat nodig is om uw woning of bedrijfspand weer in orde te krijgen.

Schilderwerk

Kleine haarscheurtjes of schrale plekken en houtverbindingen die open staan aan de kozijnen ramen of deuren ? Schimmel of lekkagevlekken op de muur?

Laat het niet zover komen dat het vervangen moet worden.Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u gewoon een andere kleur op wanden of ramen en deuren wilt ?

Wij weten precies wat nodig is om uw woning of bedrijfspand weer in orde te krijgen. Alleen schuren , grondverf en aflakken? Of eerst helemaal kaal maken? Misschien is vervanging helaas noodzakelijk? Dat regelen wij dan ook eventueel voor u.

Bezuinig nooit op onderhoud want uw woning of bedrijfspand is zeker de investering waard.

Bedrijfspand

De uitstraling van uw bedrijfspand aan zowel de binnen alsmede de buitengevel  is van waarde. Zorg dus dat het er goed uitziet. Wij  denken mee met onze klanten om de kosten zo laag mogelijk te houden in het schilderonderhoud van uw vastgoed en objecten.

Renovliesbehang (stucbehang)

Deze vorm van glasvliesbehang wordt veel toegepast tegenwoordig bij nieuwbouw woningen of bedrijfspanden e nook bij renovatiewerk  en lijkt op echt stucwerk en is veel minder snel beschadigd met putjes en deukjes dan echt stucwerk. Renovliesbehang  is perfect om af te werken met latexroller of latexspuit.

Coen van Geet komt  persoonlijk vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U ontvangt binnen 24 uur een gepaste offerte met een scherpe all-in prijs. Zo weet u waar u aan toe bent.